За нас УНИгардън ЕООД

Грижа за градината

История на нашата компания

УНИгардън е фирма зa озеленяване, занимаваща се с проектиране, изграждане, поддръжане на зелени площи, както на частни дворове и градини, така и на паркове и зелени площи пред обществени и бизнес сгради, офиси, хотели, магазини и заведения в София и цялата страна на достъпни цени.

През последните години необходимостта от близост с природата е все по-осезаема. Ландшафтната архитектура има за цел да създаде една по-приятна, здравословна и красива среда за модерния човек, който води все по-забързан живот, изпълнен с напрежение.

Природата във всичките и форми създава една здравословна среда, както за физическото, така и за душевното състояние на човека. Дали в паркове, градски градини и лесопаркове, където хората осъществяват ежедневния и седмичния си отдих и създават нови запознанства или в частния двор, едно интимно семейно пространство, съвременният човек все повече осъзнава необходимостта от професионално оформяне на тази среда. Ландшафтните архитекти се занимават именно с изграждането на такива пространства, които да създават уют и да носят наслада, както на духа, така и на тялото.

Ето защо нашата дейност е свързана с изготвяне на проекти за озеленяване, изграждане на покривни градини, вертикални стени, автоматизирани поливни и напоителни системи. Ние осъзнаваме, че вашият двор и градина са част от дома ви и те трябва да създават атмосфера на уют. Нашият професионален опит в озеленяването и вашите идеи ще направят възможно създаването на един зелен оазис във вашия дом, такъв какъвто винаги сте си го представали…УНИкален. Предлагаме разнообразни ландшафтни решения за озеленяване на офиси, заведения, дворове и градини. Ние от УНИгардън имаме богат опит и прилагаме интелигентен подход в модерното професионално озеленяване и изграждане на зелени площи. Това включва както полагане на екстравагантни настилки и плочопътеки, изграждане на декоративни водни площи и интересни архитектурни елементи (беседки, барбекюта, чешми), така и полагане на тревна настилка и тревен чим от вякакъв характер, засаждане на храсти, жив плет и всякаква друга растителност. Декорацията на дома, офиса и всичко, свързано с озеленяването, което искате да краси вашите двор и градина може да намерите при нас!

Ние от екипа на УНИгардън обичаме растенията и сме свързани с природата, така както и вие, така че ако търсите професионално отношение и индивидуален подход към вашите проблеми и желания, не се колебайте да се свържете с нас!

Нашият екипВръзка с нас
Image

Професионалистите по озеленяване притежават знанията и уменията, които ще ви помогнат да откриете най-добрите варианти, за да трансформирате вашия двор. Заедно с вас ще решим какви растения да поръчаме и какви архитектурни елементи ще бъдат най-подходящи за вашата градина.

Нашият екип притежава креативност, въображение и пространствено мислене, за да проектира плановете за вашата градина, така че да отговарят на желанията ви, стила и материалите, използвани за вашата къща. Освен това екипа ни е съставен от професионалисти с дългогодишен опит, които ще се погрижат за вашата градина, по най-добрия начин.

Това, което отличава УНИгардън е възможността да изпълняваме проектите с нашите клиент по начин, изцяло съобразен с тях. Можем да ви помогнем с всички етапи по изграждане- от проекта за дизайн до извършване на пълната инсталация. Можем да работим поетапно, завършвайки озеленяването ви различни периоди от време, според това какво отговаря на вашия график и бюджет.

Ние винаги насърчаваме участието на собствениците, тъй като сме забелязали, че колкото по-ангажирани са те с проекта, толкова по-щастливи са с крайния резултат. Нашият екип ще се съобрази с желанията ви – ако предпочитате ще изпълним проекта, без да се занимавате с него или ще изпълняваме само по-трудните задачи – всичко зависи от желанието на клиентите.

Когато става въпрос за озеленяване, ние правим всичко. Нашата компания предоставя услуги по проектиране, строителство, засаждане, поддръжка и напояване. Ние наемаме професионалисти и предоставяме качествена цялостна услуга на клиентите си.

Това зависи от вашия имот и вашите собствени уникални желания. В сайта ни ще откриете цени за поддръжка и озеленяване, но за да ви дадем оферта първо трябва да се запознаем с всички специфики на проекта. Не искаме да ви предоставяме услуги, които не са необходими, нито искаме да изключваме услуги, които се изискват от нас.