Контакти

Екипът на UniGarden-BG.com е готов да ви съдейства при всякакви въпроси и запитвания, свързани с нашата дейност. На посочените на страницата контакти ще получите бърз отговор от отзивчивите ни служители, които ще ви предоставят персонализирана консултация. Основните начини за свързване с нас са чрез телефонно обаждане и e-mail.

За пряка връзка с нас може да използвате оставения телефон за контакт. Нашият екип ще ви отговори в работно време, когато можем да ви обърнем най-значително внимание.

Може да се свържете с нас и през контактната e-mail форма, налична на страницата, оставяйки кратко съобщение с вашия въпрос. Имате опцията и да изпратите електронно писмо на посочения е-адрес чрез своя личен мейл.

Ако сте се възползвали от нашите услуги за озеленяване ви приветстваме да оставите своя отзив за извършените от нас дейности. Това ще ни помогне да продължим да осигуряваме на вас – нашите клиенти точно онова, от което имате нужда, подобрявайки постоянно предлаганите услуги.

Ние сме посветени в създаването на красиви външни пространства, които подобряват естествената красота на заобикалящата ни среда. Независимо дали искате да превърнете задния си двор в спокоен оазис, да създадете приветлив вход към имота си или имате мащабни идеи за озеленяване около търговски или офисни площи – готови сме да ви дадем търсената информация.