Добре дошли в галерията на Uni Garden-BG.com

Тук всеки има възможност да се запознае със завършени от нас проекти, да разгледа постигнатите на място резултати, както и снимки от конкурси, в които нашите специалисти са дали своя принос.

Разполагаме с голям брой завършени озеленителни проекти в търговски, обществени и частни обекти, които може да разгледате свободно.

Запознайте се с последните ни завършени планове и дизайни и почерпете вдъхновение и идейност за зелените площи, които предстои да бъдат облагородени във вашия имот.

В галерията ни ще откриете многообразие от цветни аранжировки, подробни снимки на осъществени проекти с различни растителни видове, организиране на водни площи, озеленяване на тераси, заведения на открито, озеленяване на двор и градина, реконструкции на паркове и пр.

Разгледайте мащабните ни обекти, включващи озеленяване на вилни зони край морето или на планината, големи хотелски площи, както и реализиране на зелени площи около офисни сгради. Освен тях може да се запознаете и с по-малките ни проекти за озеленяване на дворове около къщи, както и снимки от редовно поддържаните от нас имоти.

Погледнете отблизо работата на нашите специалисти, които се грижат за безупречното затревяване и полагане на различни тревни настилки и за изграждането на функционални и практични поливни системи. Запознайте се със свежите резултати от нашата работа и станете част от доволните ни клиенти, които се довериха изцяло на професионализма ни.